Grond- & afbraakwerken

U kan op ons rekenen voor riolerings-, drainage-, nivellerings- en graafwerken, voor zwembaden of -vijvers, sleuven en funderingen. Ook voor de levering en plaatsing van waterputten, het uitbreken van beton- en asfaltlagen. Wij voeren alle overtollige zand en puin af en laten de werf steeds proper achter.

Opritten, terrassen & parkings

Een oprit voor uw huis en een terras achteraan? Een makkelijke parking voor uw werknemers? Wij zorgen voor een perfecte aanleg met siergrind, klinkers, tegels, natuursteen, graniet, kasseien of hardhout. Het spreekt voor zich dat wij de afwerking niet vergeten afboordingen en afwatering krijgen evenveel zorg en aandacht.

Afsluitingen

Om het geheel af te maken plaatsen wij afsluitingen in diverse duurzame materialen. Denk maar aan betonplaten, draadafsluitingen en poorten. Zo is uw privacy verzekerd. Wij hebben ook ervaring met de bouw van tuinhuizen.

Vellen & rooien van bomen

Ten slotte beschikken wij ook over de nodige machines voor het vellen en rooien van bomen, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Wij graven, indien gewenst, de wortels uit en hakselen het hout. Om het terrein te herstellen voeren wij aarde, compost en boomschors aan.

Kunnen wij u van dienst zijn? Vraag dan een afspraak of een gratis offerte via het contactformulier op deze website!